В Харківській області цього року різко знизився врожай гречки, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації.

Як повідомляється, в цьому році намолотили 6 тисяч тонн гречки при тому, що минулого року цей показник був майже вдвічі більшим. Площі посівів гречки цього року також зменшились — 5,4 тисячі гектарів проти майже 9 тисяч гектарів минулого року.

гречка
гречка

Через це ціни на гречку різко зросли — ще в кінці вересня вони були на рівні 15 гривень за кілограм, а зараз вже від 25 до 34 гривень за кілограм.

Нагадуємо, що за даними соціологічних досліджень мешканці Харківщини невдоволені постійним зростанням тарифів на комунальні послуги та тим, що вони становлять вже майже 40 відсотків від сімейних доходів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, хто з субсидиантов повинен повернути гроші.

Також Знай.ua писав, як впливають соціальні виплати на ціни та комунальні тарифи.