Згідно з результатами соціологічних опитувань, найбільшою статтею витрат українців є комунальні послуги, повідомляє портал “Город Х”.

Зараз на оплату за комуналку українці витрачають до 38% своїх родинних доходів — значно більше, ніж витрачають європейці при тому, що українські зарплати значно менші, ніж європейські. На думку людей, найбільш оптимальним є варіант, при якому на оплату комунальних послуг йде не більше, ніж 16% родинного доходу.

тарифи
тарифи

Також люди обурені тим, що скільки б тарифи не підвищували — комунальники постійно продовжують скаржитись на те, що грошей в них немає, вони збиткові, та вважають, що жалітись вони будуть завжди.

Нагадуємо, що вчора були анонсовані нововведення щодо субсидій на оплату комунальних послуг у Харківській області у новому опалювальному сезоні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, хто з субсидиантов повинен повернути гроші.

Також Знай.ua писав, як впливають соціальні виплати на ціни та комунальні тарифи.