Мешканці Харкова запропонували мерії, як можна вирішити проблему руху на перехресті Москвоського проспекту з вулицями Тарасівською та Польовою, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, у петиції, що з’явилась на сайті Харківської міської ради, мешканці міста пропонують облаштувати на цьому перехресті круговий рух. На думку містян встановлення світлофорів тут не врятує від заторів та частих аварій, а може лише погіршити ситуацію. А кругова схема дозволить зробити рух з усіх напрямків рівномірним і при цьому потребує мінімальних капіталовкладень.

Нагадуємо, що нещодавно харків’яни створили петицію з проанням до міської ради облаштувати туалети в парку на бульварі Юрьєва.

Як повідомляв Знай.uа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також Знай.uа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.