На сайті Харківської міської ради мешканці міста просять обладнати туалетами парк на бульварі Юрьєва, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, автори петиції скаржаться на те, що парк на бульварі Юрьєва є одним з улюблених місць відпочинку мешканців Харкова, але при цьому має лише один туалет, який знаходиться в дуже поганому стані. Тому вони просять встановити у парку більше туалетів з такими умовами, щоб ними могли користуватись також діти.

Для того, щоб петиція потрапила на розгляд до міської ради, вона має зібрати п’ять тисяч підписів за три місяці.

Нагадуємо, що на вихідних у Харкові зняли з дерева кота, який просидів там чотири дні та не міг спуститись сам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Також Знай.uа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.