У Харкові зняти кота з дерева не могли чотири дні: тварина застрягла на 18-метровій висоті. Про це розповіли в службі порятунку тварин.

Дістати кота просили альпініста, але у того не було потрібного обладнання. Тоді зоозахисники викликали ДСНС, але рятувальники не змогли проїхати машиною з драбиною по вузеньких стежках до дерева.

Викликали автовишку електриків, але її висоти виявилося недостатньо, щоб зняти кота. Крім того, дерево росте в місцевості, де вишка могла перекинутися.

Непросту задачу вирішив альпініст: він спиляв верхівку дерева, на якій застряг кіт. Тварина приземлилася разом з гілкою і втекла в кущі. Його зловили і оглянули: організм кота був зневоднений.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Рятувальники назвали кота Форестом і готові віддати його в добрі руки.

Нагадуємо, що на початку жовтня в Києві засікли жінку, яка намагалася вкрасти хризантеми, які росли в столичному парку Перемоги.

Як повідомляв Знай.uа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Також Знай.uа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.