На харківській вулиці Римарській над людьми нависла небезпека, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на соціальні мережі.

Металева деталь конструкції одного з будинків звисає просто над головами перехожих, небезпечно розгойдується вітром та може впасти будь-якої хвилини. “Ну що, кого звинуватимо, коли металеві відкоси впадуть перехожим на голови”, - йдеться у підписі до відеоролика в соціальних мережах.

Ну шо, кого будем винить когда металлические откосы упадут прохожим на голову? 📍Рымарская, 22

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 13 oktober 2019

Нагадуємо, що на минулому тижні у соціальних мережах з’явилось відео, на якому видно, як жінка краде туї, що ростуть біля харківського дитячого садка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Також Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.