У райцентрі Лозова Харківської області літня жінка вкрала тую, яка росла на шкільному подвір’ї, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, інцидент стався ввечері в середу, 9 жовтня. Відео з камери спостереження з’явилось в соціальних мережах. За словами керівника Лозівського управління у справах освіти, молоді та спорту Вікторії Урванцевої, цей випадок крадіжки дерев з подвір’я місцевої школи — вже не перший. Раніше туї вже крали, але учні школи самі висаджували нові.

У восьмому НВК знов вкрали тую

У восьмому НВК знов вкрали тую. Але цього разу камери відеоспостереження зафіксували, хто її викопав, повідомляє керівниця управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева: “Ця "жінка похилого віку" вчора о 18:50 вирішила, що викрадена туя буде краще рости у неї. Сором за вас, “жіночко”. Ми, дорослі, нарікаємо на дітей та молодь про неповагу до старших. А діти садять, роблять шкільне подвір'я зеленим. От і сьогодні, замість викраденої однієї посадили чотири туї” Директор восьмого НВК Сергій Решетов просить повідомити, якщо ви впізнали жінку на відео: “Прохання, хто впізнає цю жіночку повідомите, будь-ласка в школу. Ми роз'яснемо їй аморальність цього вчинку”

Geplaatst door ТРК "Лозова" op Donderdag 10 oktober 2019

До прохання допомогти в розшуку злодійки долучився директор школи Сергій Решетов.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що на початку жовтня в Києві засікли жінку, яка намагалась вкрасти хризантеми, які росли у столичному парку Перемоги.

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Також Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.