У Харкові зранку 12 жовтня буде сонячна погода, яка протримається безхмарною. до обіду, а потім на небі з'являться хмари. Попри те, температура повітря прогріється до +17 градусів тепла, подаруючи харків'янам доволі спокійний затишний день.

Атмосферний тиск близький до норми не впливатиме на метеочутливих людей, проте попіклуватися про себе не треба забувати за жодних умов.

Зранку харків'ян окутав туман, через вологість, яка була значною до 82-85%. Так само вологість підвищиться і ввечері. Тому перебуваючи за кермом зважте на цей факт, та потурбуйтесь про осінні правила дорожнього руху. А пішоходам слід бути уважнішими, коли вони стають учасниками дорожнього руху.

Вітер у північній столиці нашої країни буде південно-західний впродовж всього дня.

За даними Знай.ua, у Харкові на Покрову пройде православний ярмарок, де можна буде придбати ікони, ладани, вироби з меду, кераміки, трав’яні чаї, ефірні олії, продукцію виноградарства, друковану продукцію та багато іншого.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як передавав Знай.ua, у харківському парку поселилися четверо крилатих красенів.

Крім того, Знай.ua писав про те, що на українців чекає початок бабиного літа.

https://www.youtube.com/watch?v=vzGvgA6rUIQ