У Харкові на Покрову пройде православний ярмарок, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на Харківську єпархію Української православної церкви.

Ярмарок пройде з 12 по 20 жовтня на території Свято-Покровського монастиря. На ньому можна буде придбати ікони, ладани, вироби з меду, кераміки, трав’яні чаї, ефірні олії, продукцію виноградарства, друковану продукцію та багато іншого.

Покрова 2019
Покрова 2019

Нагадуємо, що 14 жовтня, на свято Покрови, на острові Хортиця у самому серці Запоріжжя, відбудеться великий фестиваль, присвячений українському козацтву.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що український президент Володимир Зеленський під час прес-марафону в Києві пообіцяв виконати передвиборчу обіцянку й завершити війну з Російською Федерацією на Донбасі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордні прибутки, які стали новим досягненням усієї банківської системи України.