На офіційному сайті Президента України з’явилась петиція з проханням до Володимира Зеленського розыбратись із ситуацією навколо комунального підприємства “Харківські тепломережі”, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, автори петиції скаржаться на те, що на підприємстві декілька місяців затримують зарплату а також відбуваються постійні скорочення персоналу. Через це, за словами авторів петиції, просто не буде кому запускати систему опалення, а взимку знов будуть аварії та постійні відключення на тривалий термін.

опалення
опалення

Для того, щоб петиція потрапила на розгляд Президенту, вона має зібрати 25 тисяч підписів.

Нагадуємо, що вчора на сайті Міської диспетчерської служби Харкова з’явився графік початку опалювального сезону в різних районах міста.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.