Графік початку опалювального сезону в Харкові з’явився на сайті Міської диспетчерської служби, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Як повідомляється, першими тепло отримають школи, лікарні та інші об’єкти соціальної інфраструктури — їх підключать вже 15 жовтня. В цей же день почнуть отримувати тепло мешканці Київського району.

опалення взимку
опалення взимку

Завершиться підключення опалення в Харкові 28 жовтня. Останніми відчують потепління в оселях мешканці Немишлянського району.

Нагадуємо, що у вівторок було підписане розпорядження про початок опалювального сезону в Харківській області. Але коли саме він почнеться — залежить від погоди.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.