У вівторок, 8 жовтня, в Харківській обласній державній адміністрації підписали розпорядження про початок опалювального сезону, повідомляє “Суспільне”.

У розпорядженні не вказано, коли саме на Харківщині з’явиться тепло, але директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської ОДА Сергій Магдисюк пояснив, що Кабмін передав повноваження вирішувати це органам місцевого самоврядування. А однією з умов включення опалення є середньодобова температура нижче 8 градусів протягом трьох діб.

Опалення
Опалення

Також Магдисюк відзначив, що підготовку до опалювального сезону завершили та провели якісно, виконавши усе, що було заплановане.

Нагадуємо, що вчора мер Харкова Геннадій Кернес підписав розпорядження про те, що у першій столиці опалювальний сезон розпочнеться 15 жовтня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.