Харківська міська рада повідомила, коли в місті розпочнеться опалювальний сезон, інформує портал “057.ua”.

Як повідомляється, мер Харкова Геннадій Кернес підписав розпорядження, згідно з яким місто почне отримувати тепло вже на наступному тижні — 15 жовтня. В розпорядженні також зазначено, що тепло отримають лікарні, навчальні заклади, об’єкти соціально-культурної сфери а також оселі харків’ян.

Опалення
Опалення

Також повідомляється, що в рамках підготовки до опалювального сезону були проведені планові ремонти в мережах холодного та гарячого водопостачання, а також опалення, реконструкція та ремонт котелень, дахів житлових будинків та інші роботи.

Нагадуємо, що на минулих вихідних опалювальний сезон стартував в Івано-Франківській області.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.