Четверо врятованих птахів стали новими мешканцями озера Лебедине на Харківщині, повідомляє портал “NewsRoom” з посиланням на прес-службу Фельдман-екопарку.

Як повідомляється, серед нових поселенців — маленький лелека з Золочева, родина якого стала жертвою браконьєрів. Він ще не навчився літати, тож опанувати цю навичку йому допомагали співробітники екопарку. Ще один лелека застряг в димарі котельної і його пір’я залишаэться забрудненим сажею. Але навесні після линьки він знов стане чистим.

черний лелека
черний лелека

Також на озері поселились два лебеді. Один з них через травму втратив крило, а іншого мало не з’їли волоцюги. За словами завідуючого сектором птахів екопарку Володимира Переходовича, усі пернаті повністю забезпечені харчами та мають будиночки, де можуть ховатись від холоду та дощів.

Нагадуємо, що у вересні з Фельдман-екопарку втекла зебра, яку шукали усім Харковом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, вінницький бурий любитель меду переїхав в Одесу.

Також Знай. ua писав, що по Харкову розгулює зебра, діти в небезпеці.