У зв’язку з проведенням у Харкові футбольного матчу між збірними України та Литви відбудуться тимчасові зміни у роботі міського транспорту, повідомляє портал “ХарківTimes”.

Через перекриття руху вулицями Храмова, Державинською, Плехановською та Власовському провулку буде змінено схему руху автобусів п’яти маршрутів:

№68е і 232е здійснюватимуть висадку/посадку пасажирів на зупинці “Ст. м. “Проспект Гагаріна”;

№260е: вулиця Плеханівська – ст. м. “Завод ім. Малишева”; висадку/посадку пасажирів буде здійснюватись на зупинці “Ст. м. “Завод ім. Малишева”;

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

№244е: проспект Гагаріна – проспект Героїв Сталінграда – вулиця Морозова і далі за маршрутом;

№251е: проспект Московський – вулиця Морозова і далі за маршрутом.

Нагадуємо, що вчора повідомлялось про те, що через футбольний матч тимчасово закриють дві станції харківського метрополітену.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.