Харківські рятувальники знімали вагітну жінку, яка застрягла на канатній дорозі, повідомляє портал “NewsRoom”.

Таким був сценарій навчань курсантів Національного університету громадянської оборони, які пройшли у харківському парку Горького. За словами завідувача курсами рятувальної та спеціальної підготовки, умови для навчань створювались максамально наближені до реальної ситуації.

Також у навчаннях взяла участь вагітна наречена одного з курсантів. Вона виконувала роль дівчини, яка знаходилась у кабінці канатної дороги, що зупинилась посеред маршруту. Рятувальники швидко та безпечно повернули її на землю. Самі майбутні рятувальники розповіли, що канатна дорога — не межа їхніх можливостей. Раніше під час навчань вони рятували людей з верхньої кабінки колеса огляду, яка знаходилась вдвічі вище.

Також поспостерігати за навчаннями старших товаришів змогли першокурсники університету. Самі вони братимуть участь в подібних заходах лише починаючи з другого курсу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадуємо, що на початку жовтня у Дніпрі рятувальники витягли собаку, який провалився у колектор.

Як повідомляв Знай.uа, 1 жовтня у Київському районі міста патрульні звернули увагу на розгублену літнього чоловіка, який на самоті блукав вулицями.

Также Знай.uа писав, що Харківський аеропорт пішов на другий мільйон пасажирів, яких він прийняв у нинішньому році.