Московський районний суд Харкова присудив один рік умовного покарання чоловіку, який в серпні вкрав у “Сільпо” шоколад, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, спочатку чоловік спробував поласувати шоколадом у магазині на проспекті Тракторобудівників. Але винести 11 плиток шоколаду не зміг — охоронець помітив це та забрав ласощі.

У "Сільпо" один покупець вбив іншого серед білого дня
У "Сільпо" один покупець вбив іншого серед білого дня

Через пару годин ласун спробував забрати шоколад з магазину на вулиці Гвардійців Широнінців. На цей раз йому вдалось пройти повз каси та охоронців, але його дуже швидко розшукала поліція.

Окрім умовного терміну ласуну також присудили сплатити 1900 гривень судових витрат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що на початку жовтня в Запоріжжі невідомі в масках пограбували офіс місцевого бізнгесмена.

Як повідомляв Знай.uа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Також Знай.uа писав, що багатьом львів'янам у ці вихідні не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту.