Російська терористка Марина Ковтун, яка обвинувачується у скоєнні теракту в Харкові п’ять років тому, почула вирок суду, повідомляє портал “7 днів”.

Як повідомляється, жінці, яка п’ять років тому керувала організацією вибуху в пабі “Стіна”, внаслідок якого постраждали 13 людей, суд присудив 11 років позбавлення волі.

Проте, згідно із законом Савченко, кожен рік, який Ковтун провела в СІЗО, їй був зарахований за два роки відбування покарання. Тож вже через рік терористка вийде на волю. А її спільники були серед тих, кого обміняли на українських політв’язнів Кремля.

Нагадуємо, що влітку Харковом прокотилась хвиля повідомлень про замінування різних об’єктів. В жодному з випадків фахівці не знайшли ні вибухових речовин, ні підозрілих предметів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.uа писав, що розведення сил на Донбасі скасовано: Пристайко пояснив причини.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Білецький з ветеранами прибув захищати Донбас: "Наш останній блокпост".