У п’ятницю, 14 червня, на електронну пошту Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшли повідомлення про замінування 38-ми лікарень Харкова.

Про це повідомляє портал "Aspi news"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наразі відомов, що поліція закінчила перевірку інформації про замінування всіх 38-ми лікарень міста, яка надійшла на електронну пошту Держслужби з надзвичайних ситуацій у п'ятницю, і не знайшла жодних вибухових пристроїв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Фахівці оглянули понад 130 тис. кв. метрів приміщень і більше 116 тис. кв. метрів прилеглої території, евакуювали 58 громадян. Ніяких вибухових речовин не виявлено", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в поліцію надійшла інформація про мінування більше 20 важливих об'єктів в Одесі. Анонімне повідомлення про замінування 15 житлових будинків та 6 лікарень в поліцію надійшло близько 8:50.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві надійшли чергові повідомлення про мінування. На цей раз поліція перевіряє повідомлення про замінування ряду торгових центрів, дитячих садків, лікарень, гіпермаркетів та закладів харчування.

Також портал "Знай.ua" писав, що у вівторок, 11 червня, близько 8:40, у Дніпрі знову почалася серія "мінувань".