Міністр освіти та науки України Ганна Новосад прибула з робочим візитом до Харкова, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, Новосад розповіла про те, що найближчим часом планується зустрітись із представниками пілотних шкіл, де діти рухаються на рік швидше, ніж у звичайних школах. Під час зустрічі обговорять підготовку навчальних матеріалів та інші питання цього проекту.

Ганна Новосад
Ганна Новосад

Також міністр повідомила про те, що іншою задачою її відомства є впровадження програм Нової Української школи у других класах початкової школи. А в цьому році також у Міністерстві освіти планують завершити роботу з підвищення кваліфікації вчителів і загалом продовжити рух в напрямку, який був початий рік тому.

Нагадуємо, що раніше Новосад повідомила про те, що українським студентам можуть підвищити стипендії, проте зробити жорсткішими вимоги для їх отримання.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, субсидії, пенсії і стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися з виплатами.

Також портал Знай.uа писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: українців чекає підвищення.