В соціальних мережах з’явились фотографії нового багаторівневого паркінгу, що будується у Харкові на вулиці Римарській, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Як повідомляється, паркінг являє собою каркасну будівлю з залізобетонних плит. Наразі на об’єкті завершили монтажно-зварювальні роботи.

Фотографии строительства наземного многоуровневого паркинга за ХНАТОБом, по адресу ул. Рымарская, 23 Б. (Часть 1) Это...

Geplaatst door Харьков Строительный op Zaterdag 5 oktober 2019

Розпочали будівництво паркінгу минулого року, запрацює він, за планом, навесні 2020 року. Загальна вартість будівництва складає 92,16 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Харківська міська рада уклала угоду на ремонт частини тротуару на Салтівському шосе вартістю мільйон гривень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", харківські правоохоронці викрили керівників дорожньої служби Харкова, які заробляли на продажу асфальту місцевим мешканцям.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканці Харкова звернулися до скандального мера міста Геннадія Кернеса з вимогою вплинути на вирішення питання по одному з проспектів.