Відомий телеведучий Євген Синельников черговий випуск своєї програми “Дома краще” присвятив Харкову, повідомляє портал “Стройобзор”.

Як повідомляється, у своїй передачі Синельников, який також є ведучім відомої телепередачі “Орел та решка”, ознайомлює глядачів з фестивалями та вуличною культурою Харкова, а також перевіряє відомі “прізвиська” міста — такі, як “місто студентів” чи “перша столиця”.

Нагадуємо, що нещодавно в Харкові визначили лауреатів кінофестивалю Kharkiv MeetDocs в трьох номінаціях, а також показали український фільм, який цьогоріч буде номіновано на “Оскар”.

Як повідомляв портал Знай.ua, цього року гості фестивалю зможуть оцінити на великому екрані культову класику голлівудського кіно

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що про Івано-Франківськ скоро знатиме вся Америка.