Кінофестиваль Kharkiv MeetDocs завершився вчора церемонією нагородження переможців у бальній залі готелю Kharkiv Palace, повідомляє портал “Depo.ua”.

Головну награду фестивалю отримав проект стрічки “Міс Рок-Європа” режисера Надії Парфан, яка розкаже про становлення незалежності України з точки зору рок-співачки, яка здобула визнання на титул “Міс Рок-Європа”, після чого зникла. Цей проект став найкращим серед 11 конкурсантів.

кінотеатр
кінотеатр

Лауреатом конкурсу незалежних короткометражних фільмів “Бардак” став фільм режисера Віктора Бутка “ХАЙП”, а у конкурсі юних режисерів MeetKids перемогла Марія Печенізька-Ткачова із стрічкою “Мої друзі”.

Нагадуємо, що під час фестивалю Kharkiv MeetDocs показали фільм Нарімана Алієва “Додому”, який цього року номінований на “Оскар”.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, цього року гості фестивалю зможуть оцінити на великому екрані культову класику голлівудського кіно

Також Знай.ua писав про те, що про Івано-Франківськ скоро знатиме вся Америка.