Харківський аеропорт пішов на другий мільйон пасажирів, яких він прийняв у нинішньому році, повідомляє портал “Главное” з посиланням на прес-службу аеропорту.

Як повідомляється, сьогодні аеропорт першої столиці прийняв свого мільйонного пасажира за 2019 рік. “Сьогодні пасажиропотік Міжнародного аеропорту Харків вперше досяг позначки в один мільйон пасажирів за рік”, йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, з жовтня з харківського аеропорту авіаперевізники-лоукостери почнуть виконувати одразу три нових рейси — до Чехії, Польщі та Литви.

Як повідомляв портал Знай.ua, авіакомпанія-лоукостер SkyUp анонсувала запуск нового внутрішнього рейсу між Харковом та Львовом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що на Центальному залізничному вокзалі в столиці депутатську кімнату вирішили переоблаштувати під зал очікування для військовослужбовців.