Авіакомпанії-лоукостери анонсували запуск в жовтні нових авіарейсів до Європи, повідомляє портал “057.ua”.

Зокрема, вже з 17 жовтня можна буде двічі на тиждень літати до Праги. Рейси на батьківщину солдата Швейка виконуватиме лоукостер SkyUp, ціна квитків починатиметься з 2732 гривень в один бік.

авіакомпанія Ryanair
авіакомпанія Ryanair

А з 27 жовтня авіакомпанія Ryanair розпочне виконувати рейси до польського Познаня та литовського Вільнюса. Ціна на квитики на обидва рейси, які також виконуватимуться двічі на тиждень, буде однаковою стартуватиме з 525 гривень або 20 євро.

Нагадуємо, що в жовтні в Харкові повноцінно запрацює давно обіцяна міською владою мережа WiFi-точок доступу до інтернету.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, авіакомпанія-лоукостер SkyUp анонсувала запуск нового внутрішнього рейсу між Харковом та Львовом.

Також Знай.ua писав про те, що на Центальному залізничному вокзалі в столиці депутатську кімнату вирішили переоблаштувати під зал очікування для військовослужбовців.