У Харкові співробітники місцевого СІЗО попередили чергову спробу пронесення наркотиків ув’язненому, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, підозрілу кристалічну речовину білого кольору виявили у пляшці згущеного молока, яка була у посилці, адресованій одному з ув’язнених. Згущене молоко з “сюрпризом” було вилучене, про даний факт було повідомлено правоохоронні органи.

Нагадуємо, що вчора на прикордонному пункті “Гоптівка” затримали чоловіка, який віз до Росії наркотики у пляшці туалетної води.

Як повідомляв Знай.uа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.