Прикордонники пункту пропуску “Гопітвка” на Харківщині затримали чоловіка, який віз у Росію наркотики у флаконі туалетної води, повідомляє портал "Город Х".

Порушника виявили під час огляду рейсового автобусу. Допомогла прикордонникам службова собака на їм’я Ів Сен-Лоран, яка дуже активно обнюхувала речі одного з пасажирів. Під час огляду сумки, яка належала чоловіку, прикордонники виявили пакетик з марихуаною, захований на дні флакона з туалетною водою.

Наркотичні парфуми були вилучені та разом із порушником передані співробітникам правоохоронних органів.

Нагадуємо, що вчора в Харкові затримали жінку, яка намагалась передати ув’язненому в СІЗО наркотики у пляшці від шампуню.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Також Знай.uа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.