В Харкові жінка намагалась передати у Харківський слідчий ізолятор наркотики, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на Східне міжрегіональне управління з виконання покарань.

Як повідомляється, у пляшці від шампуню, яку жінка намагалась передати ув’язненому в харківському слідчому ізоляторі, знайшли два пакети з речовиною рослинного походження.

Наразі травичку вилучили. Деталі інциденту поки що не повідомляються.

Нагадуємо, що на минулому тижні завдяки випадковості одеські правоохоронці, які розслідували пожежу в приватному будинку, викрили плантацію марихуани.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Також Знай.uа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.