Протягом 2019 року податківці Харкова викрили велику кількість порушень правил торгівлі спиртним, повідомляє портал “Вечерний Харьков” з посиланням на Головне управління Державної фіскальної служби у Харківській області.

заборона на продаж алкоголю
заборона на продаж алкоголю

Як повідомляється, найчастіше податківці виявляли торгівлю спиртним у непередбачених для цього місцях — 173 випадки. Також під час перевірок у понад 100 випадках виявили невідповідність мінімальних цін на алкоголь. У 54-х випадках торгівля відбувалась без ліцензії, у 48 випадках — без видачі касових чеків та наявності приходних документів. Також у 38 випадках були зафіксовані перевищення максимально дозволених цін на цигарки.

Усього податківці оформили штрафів майже на 8 мільйонів гривень.

Нагадуємо, що вчора міністр інфраструктури Владислав Криклій запропонував українцям спрощений спосіб розмитнення євроблях.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні продовжили період відстрочки штрафів за "євробляхи".

Також портал Знай.ua писав, що в Україні планують надати євробляхерам більш дешеву розмитнення.