Правоохоронці Харкова затримали жінку, яка навесні цього року вбила власну матір, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на Головне управління Національної поліції Харківської області.

Як повідомляється, в середині травня на смітнику біля Палацу спорту знайшли тіло літньої жінки, особу якої дуже довго встановити не вдавалось. А після того, як це було зроблено, правоохоронці швидко знайшли вбивцю. Нею виявилась донька загиблої, яка в усьому зізналась.

поліція
поліція

Наразі 52-річну жінку взяли під варту. Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що харківські правоохоронці затримали чоловіка, який користувався липовим посвідченням співробітника правоохоронних органів для вирішення власних проблем.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував всі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні до долару виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.