У Харкові правоохоронці затримали чоловіка, який представлявся поліцейським та користувався липовим посвідченням, повідомляє портал “Город Х”,

Як повідомляється, посвідчення та жетон поліцейського чоловік купив на ринку. Деякий час він успішно користувався ним, але в травні нинішнього року, коли намагався уникнути покарання за порушення правил дорожнього руху, патрульні побачили, що бланк посвідчення не відповідав тим, які є чинними в поліції.

поліція
поліція

Поліцейські викликали колег з райвідділку і ті одразу з’ясували, що така людина в них ніколи не працювала і жетон з таким номером в їхніх облікових записах не відмічений. А експертиза встановила, що посвідчення надрукували на якісному струйному принтері.

Московський районний суд Харкова присудив псевдокопу 850 гривень штрафу та зобов’язав оплатити судові витрати.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадуємо, що на минулому тижні Національний банк вилучив з обігу партію фальшивих банкнот номіналом у 500 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував всі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні до долару виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.