В Чернігові завершився чемпіонат України з біатлону, на якому харків’янки здобули два подіуми, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, Ольга Абрамова з одним промахом стала третьою в спринті, програвши лише киянкам Дар’ї Блашко та Олені Підгрушній, а Оксана Коваленко посіла третє місце у масс-старті після двох представниць Сум Анастасії Дідоренко та Вікторії Єрмакової.

Ольга Абрамова
Ольга Абрамова

Зовсім трохи не вистачило до подіуму змішаній естафетній команді з Харкова. Ольга Абрамова, Оксана Коваленко, Євген Завада та Степан Кінаш посіли четверте місце.

Нагадуємо, що українські тенісистки Еліна Світоліна та Даяна Ястремська завершили свої виступи на турнірі в китайському Ухані, вибувши на стадії чвертьфіналу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, Світоліна піднялася в чемпіонській гонці WTA.

Також Знай.uа розповідав про те, що Світоліна через травму знялася з турніру в Гуанчжоу.