Троє обвинувачених у вибуху біля харківського Палацу спорту, який забрав життя чотирьох людей, можуть вийти на волю, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook журналіст Андрій Цаплієнко, до списків на обмін полоненими російська сторона включила Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцького та Сергія Башликова, яких обвинувачують у підриві вибухового пристрою біля харківського Палацу спорту під час шестя гідності у 2015 році.

Дуже боляче. Все розумію, але не можу не написати. 15-річний Даня Дідик йшов попереду колони з українським прапором...

Geplaatst door Andriy Tsaplienko op Dinsdag 24 september 2019

Тоді загинуло четверо людей, в тому числі один неповнолітній — 15-річний Данило Дідик. Жертв могло бути більше, але людей врятувала вантажівка Газель, яка опинилась між вибуховим пристроєм та натовпом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Підтвердив інформацію щодо внесення його підзахисного до списків на обмін лише адвокат Віктора Дворнікова. Щодо інших двох фігурантів підтвердження поки що немає.

Нагадуємо, що вчора стало відомо про те, що в Зеленського готують новий обмін полоненими з Росією.

Як повідомляв Знай. ua, Сенцов ошелешив гучним зверненням про Крим і Донбас.

Також Знай. ua писав, що Пристайко з команди Зеленського пояснив, що перешкоджає звільненню решти українців.