У неділю, 22 вересня, в Слобідському районі Харкова затримали небезпечного злочинця, який чіплявся до школярки, повідомляє портал “Апостроф” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, чоловік був затриманий в момент, коли він напав на жертву. Під час затримання злочинець стверджував, що є душевнохворим. Затримання було зняте на відео, яке виклали в інтернет.

Нагадуємо, що на вихідних в Харкові сталась неприємна історія — водій маршрутного таксі відмовився пропускати машину рятувальників, яка з ввімкненими маячками поспішала на ліквідацію пожежі.

Як повідомляв раніше Знай.uа “Була роздягнена, побита і задушена…”: екстрасенси візьмуться за розслідування вбивства школярки, вчиненого в День захисту дітей

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в Калинівку терміново мчить Генштаб Зеленського, ситуація загрозлива: 6 надпотужних вибухів.