У Харкові водій маршрутного таксі проігнорував вимогу пропустити пожежні машини, які прямують на ліквідацію пожежі. Відео дикої поведінки маршрутчика оприлюднили в мережі.

Свідки інциденту повідомили, що маршрутка №152Е з держномером АХ0820АА не поступилася дорогою спецтранспорту. Пожежники з маячками та звуковими сигналами їхали за викликом: на вул. Героїв Праці, 12-А, горіла квартира, в якій перебували двоє дорослих з дитиною.

Водитель автобуса 152Е госномер АХ0820АА - следущий раз, когда они будут ехать к тебе - поступай так же. (Пожарные ехали на реальный пожар, спасли 3х человек в результате) Пост ниже обязательно к прочтению 👇 UPD 17:25 водитель автобуса был наказан и оштрафован полицией.

Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 21 september 2019

Рятувальники встигли надати допомогу постраждалим, а маршрутником-хамом зацікавилася поліція: його оштрафували.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Нагадуємо, що на вихідних у Харкові горіла квартира, в якій знаходився 10-річний хлопчик без батьків.

Як повідомляв раніше Знай.uа “Була роздягнена, побита і задушена…”: екстрасенси візьмуться за розслідування вбивства школярки, вчиненого в День захисту дітей

Також Знай.uа писав про те, що в Калинівку терміново мчить Генштаб Зеленського, ситуація загрозлива: 6 надпотужних вибухів.