У Барвінківському районі Харківської області військово-історична експедиція знайшла рештки солдатів часів Другої Світової війни, повідомляє портал “Politеka”.

Як повідомляється, всього знайшли рештки 142 бійців Червоної армії, які загинули в 1942 році під час Харківської оборонної операції. Разом з кістками знайшли 32 розпізнавальні знаки, які допоможуть встановити імена загиблих бійців та розшукати їхніх рідних.

Також експедиція виявила 102 вибухонебезпечні предмети, які знешкодили фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадуємо, що в кінці серпня на Bінничині було знешкоджено два боєприпаси часів Другої Світової війни.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, cтало відомо про секретну ракету AGM-114 Hellfire з викидними клинками, яку американські військові і спеціальні служби використовують для ураження точкових цілей.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що у Вінниці затримали 65-річного пенсіонера, який нібито кинув петарду з балкона на дітей.