Московський районний суд Харкова відправив на 14 років за грати чоловіка, якого звинуватили у вбивстві з метою скоєння іншого злочину та здирництві, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, двоє чоловіків покликали свого знайомого нібито для допомоги у розкопках танка часів Другої Світової війни, плануючи його викрасти та вимагати в його родичів гроші.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Але на “розкопки” знайомий взяв свого товариша. В лісі їх розділили, товариша потенційної жертви здирництва вбили, а саму жертву залишили зв’язаним посеред лісу, забравши 100 гривень та ключі від квартири. По дорозі дзвонили його матері та вимагали викуп. Тим часом постраждалий зміг звільнитись та пішов до поліції.

Наразі вирок суду не набрав чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Нагадуємо, що в один з харківських супермаркетів заїхав покупець на мопеді.

Як повідомлялося раніше, українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі міста Ромни стали свідками продажу пустушки, замість екзотичних плодів у супермаркеті АТБ.

Також, стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.