Мешканець Харкова заїхав на мопеді просто до приміщення супермаркету, повідомляє портал “Апостроф” з посиланням на соцмережі.

Під відео заїзду між полицями розгорілось активне обговорення. Деякі користувачі звернули увагу на охоронців, які дивились та сміялись замість виконання своїх прямих обов’язків, дехто вважає, що скутериста потрібно покарати, а інші самі сприйняли це з гумором.

На один вопрос стало больше ⠀ 📍 «АТБ» на Баварии

Geplaatst door ХС • Харьков op Zaterdag 17 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадуємо, що на минулому тижні в одному з популярних супермаркетів Одеси покупці виявили зграю тарганів на полиці з крупами.

Як повідомлялося раніше, українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі міста Ромни стали свідками продажу пустушки, замість екзотичних плодів у супермаркеті АТБ.

Також, стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.