Сьогодні деякі тролейбуси та автобуси Харкова курсуватимуть зміненими маршрутами, повідомляє портал “Vgorode.ua” з посиланням на Департамент інфраструктури Харківської міської ради.

Як повідомляється, тимчасові зміни маршрутів міського транспорту пов’язані з капітальним ремонтом вулиці Танкових Дивізій на дільниці між вулицею Танкопія та бульваром Юрьєва.

Зокрема, автобуси №227е та 267е курсуватимуть за маршрутом: вулиця Харківських Дивізій - вулиця Танкопія — проспект маршала Жукова — далі по своєму звичному маршруту.

Тролейбус №13 на час ремонту курсуватиме маршрутом: метро “Захисників України” - вулиця броненосця “Потьомкін” - Московський проспект — бульвар Богдана Хмельницького — Олександрівський проспект — вулиця Садовопаркова — парк “Зустріч”. Назад тролейбус їхатиме по проспекту Героїв Сталінграду — вулиці Льва Ландау.

Нагадуємо, що нещодавно мер Харкова Геннадій Кернес пообіцяв обладнати усі громадські місця безкоштовним доступом до інтернету.

Раніше Знай.uа писав, що столицю охопило страшне нашестя: депутати Київради б'ють тривогу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв про тандем Кличко і Микитася: депутати "притиснули" мера за махінації з Шулявською розв'язкою.