Мер Харкова Геннадій Кернес повідомив, що в першій столиці може з’явитись загальнодоступний інтернет, інформує “Харків Times”.

У своєму повідомленні Кернес розповів про те, що підписав розпорядження, згідно із яким у всіх громадських місцях, - школах, лікарнях, зупинках транспорту, комунальних підприємствах, парках і так далі, - з’явиться безкоштовний та якісний доступ до мережі Інтернет у рамках Єдиної міської мережі.

Авторські права в інтернеті
Авторські права в інтернеті

На думку Кернеса інтернет давно вже став необхідністю, а Єдина міська мережа стане ще одним кроком Харкова до того, щоб стати найкомфортнішим містом України.

Нагадуємо, що на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція, автори якої вимагають привести до цивілізованого стану берег найбільшої харківської річки Лопань.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше Знай.uа писав, що столицю охопило страшне нашестя: депутати Київради б'ють тривогу.

Також Знай.uа повідомляв про тандем Кличко і Микитася: депутати "притиснули" мера за махінації з Шулявською розв'язкою.