У Харківській області вирок суду отримав чоловік, який за кермом УАЗу збив насмерть 11-річну школярку, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, в одному з сіл Кегичівського району Харківської області, водій УАЗу рухався з надмірно високою швидкістю та не встиг вчасно зреагувати на дівчинку, яка намагалась перейти вулицю. Сама дитина також не мала змоги помітити машину, оскільки мала ваду слуху.

Школярку встигли доправити до лікарні, але врятувати не змогли — травми виявились не сумісні з життям.

Водій повністю визнав свою провину та відшкодував збитки. Суд присудив йому 3,5 роки позбавлення волі з забороною керувати транспортними засобами на 2 роки. Наразі триває час, відведений на апеляційне оскарження.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадуємо, що вчора на Львівщині у зіткненні легковика з рейсовим автобусом загинула одна людина.

Як повідомляв портал Знай.ua, ДТП сталася 15 вересня у селі Мазурівка Тульчинського району.

Також Знай.ua писав про те, що на Харківській вулиці Сумській некерований легковик вилетів на тротуар та збив пішоходів.