Сьогодні, 17 вересня, у Харкові та області синоптики прогнозують хмарну та холодну погоду без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Як повідомляється, температура вдень становитиме від 18 до 20 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 10-12 градусів вище нуля. Bітер — західний, 7-12 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні похолодання прогнозується по всій території України. На Заході, в Центрі та на Півдні можливі дощі.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня трохи послабла: її офіційний курс на 17 вересня становить 24,77 гривень за долар.

Також “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні православні християни шанують ікону Божої Матері, яка має назву “Неопалима Купина”.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще