З саду Шевченка у Харкові відселили пару чорних лебедів, які мешкали в місцевому ставку, повідомляє портал “Дозор” з посиланням на Харківську міську раду.

Як повідомляється, тепер відселені з саду Шевченка лебеді мешкатимуть в розпліднику. Таке рішення було прийняте через скарги активістів на те, що ставок є непридатним для утримання таких птахів. Також протягом літа лебедів декілька разів намагались вкрасти.

Про те, що лебедів відселять, мер Харкова Геннадій Кернес повідомляв ще в середині серпня. А на місці лебединої хатки мають створити фонтан з декоративними елементами.

Нагадуємо, що нещодавно активісти з’ясували, скільки грошей пішло на скандальний фонтан з мавпами біля харківського зоопарку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.