Жовтневий районний суд Харкова розглядає справу чоловіка, який вчинив ряд важких злочинів, повідомляє медіа-група “Объектив”,

Як повідомляється, 29-річний обвинувачений вчинив наругу над пасербницею та тещею. Їх намагалась захистити співмешканка злочинця, але тої її зв’язав. Також обвинувачений вбив двох кішок, що жили в будинку.

Судьи, обвиняемые в пособничестве Кремлю, заявили о давлении
Судьи, обвиняемые в пособничестве Кремлю, заявили о давлении

Слухання справи ведеться в закритому режимі. Вже досліджені усі речові докази, розглянуті клопотання підсудного та допитано експерта. Наразі готується допит свідків. Наступне засідання суду призначене на 20 жовтня.

Нагадуємо, що у Харкові розшукують злочинця, який скоїв напад на 12-річну школярку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав Знай.uа , мешканка Мелітополя повідомила про зникнення дитини: мати розповіла, що поки вона спала, пропав її п'ятирічний син.

Також, Знай.uа повідомив, що в Запоріжжя жорстоко познущалися над дитиною.