Харківський окружний адміністративний суд скасував рішення міської ради райцентру Первомайського про закриття двох шкіл, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, раніше міськрада Первомайського прийняла рішення закрити школи №№ 1 та 4 задля економії бюджетних коштів, а учнів з них перевести до шкіл №№ 5 та 7.

суд
суд

Проте, як розповів директор школи №4 Bіктор Гатілов, ці школи не відповідали усім нормам, не був підписаний акт готовності школи №7 до навчального року та не був відремонтований дах. Також в цій школі є проблеми з вентиляцією приміщень.

Нагадуємо, що раніше в одній зі шкіл Харкова директор змушував батьків підписувати заяви, нібито вони хочуть, щоб їх діти вивчали російську мову.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак відвела доньку до школи, Мурата поруч немає.

Також портал Знай.ua писав, що львівський школяр накинувся на гостя з Польщі.