Сьогодні розпочались роботи з реконструкції фонтану “Дзеркальний струмінь” у сквері Перемоги на вулиці Сумській, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, реконструкцію фонтану, який є одним з символів Харкова робитимуть тому, що багато його деталей та елементів конструкції вже зношені. Зокрема, планується замінити труби, які проіржавіли, а також відновити плитку, оскільки стара дано почала обсипатись.

Вартість робіт з реконструкції фонтану складає 24 мльйони гривень. Орієнтовний термін завершення робіт — кінець 2020 року. B соціальних мережах назвали цю реконструкцію “новою статтею для крадіжок”.

Нагадуємо, що нещодавно активісти розкрили витрати на реконструкцію скандального харківського фонтану з мавпами.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.