Дев’ять школярів Харкова захворіли на небезпечну хворобу — вірусний менінгіт, повідомляє портал “Харківський кур’єр”.

Як повідомляється, троє з дітей, які захворіли, вчаться в 94-й школі Харкова, ще шестеро — у 155-й. Усі діти наразі перебувають в Обласній дитячій інфекційній лікарні №8.

швидка
швидка

Але, за словами завідуючого лікарнею Дмитра Кухаря, приводів для паніки немає — це всього лише сезонне зростання захворюваності.

Нагадуємо, що на Львівщині спалахнула епідемія африканської чуми свиней.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа експерти кваліфікували спалах африканської чуми свиней та 19 серпня оголосили карантин у цьому районі. На місці спалаху хвороби чергували працівники ветеринарних служб, працівники контролю безпеки продуктів, а також співробітники поліції і військовослужбовці Національної гвардії.

Також портал Знай.иа писав, що чотири роки українці споживають м'ясо, інфіковане збудником африканської суми свиней (АЧС).