В Чугуївському районі Харківської області ситуація з пожежами на торфовищах погіршується, повідомляє портал “NewsRoom” з посиланням на Чугуївську міську раду.

Як повідомляється, на торфовищах, які слугують артилерійським полігоном, здетонували три снаряди. Ще десять боєприпасів були знешкоджені. Наразі у ліквідації пожеж задіяні рятувальники, військові та комунальна техніка. А паралельно з гасінням пожеж сапери знешкоджують боєприпаси — саме їх наявність заважає проведенню повномасштабних робіт з ліквідації пожежі.

Також чиновники планують залучити до роботи важку техніку. Крім того, ведуться перемовини щодо допомоги з боку військових частин.

Нагадуємо, що дим та сморід від пожеж на Чугївських торфовищах досягли навіть околиць Харкова.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , Київські рятувальники за минулу добу загасили 65 загорянь трав-кам'яного покриву. Вогонь пошкодив територію, загальною площею майже 60 гектарів.

Також портал Знай.ua писав, що в Святошинському районі Києва на проспекті Леся Курбаса, 5а сталася серйозна пожежа. Горіла квартира на дев'ятому поверсі 9-поверхового будинку.