Мешканці Харкова Ользі Ларькіній довелось стрибнути з четвертого поверху для того, щоб врятуватись від співмешканця, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, співмешканець намагався побити жінку і та, намагаючись врятуватись від нього, стрибнула з вікна четвертого поверху. Зараз вона знаходиться в реанімаційному відділенні Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги — в неї роздроблені кістки тазу і доведеться робити операції.

Здравствуйте.Я хочу обратиться к Вам с огромной просьбой. Вчера в 7 утра (07.09) моя знакомая Ольга Ларькина ...очень...

Geplaatst door Виктория Холодилина op Zondag 8 september 2019

Також повідомляється, що дівчина неодноразово скаржилась на співмешканця правоохоронцям.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно у Коломацькому районі Харківщини один з братів через ревнощі вдарив іншого ножем.

Як повідомляв Знай.uа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Также Знай.uа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.