В селі Білоусове Коломацького району Харківської області один з братів вдарив іншого ножем, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, двоє братів 33 та 31 років випивали о шостій ранку. Згодом між ними виникла суперечка через ревнощі та старший з братів схопився за ніж та вдарив молодшого в тулуб.

Постраждалого доправили до Валківської лікарні, а зловмисника затримано. Наразі ведеться слідство за частиною 3 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що днями в Запорізькій області суд відпустив дівчину, яка вдарила ножем рідного брата.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Также Знай.uа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.